Mandag morgen i Studio

Roger Shattuck utvikler, i en samtale med John Cage, teorien om at kilden til (Erik )Saties sans for musikalske rytmer, muligheten for variasjon innen repetisjon, effekten av kjedsomhet i organismen, kan skyldes hans endeløse gåing frem og tilbake i det samme landskapet, dag etter dag.  

I Tomas Espedals bok ”Gå, eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv” er følgende sitat hentet fra.

Det å gå som en repeterende handling, med små variasjoner, var en beskrivelse jeg likte i forhold til egne arbeider. Det handler om gjentagelser og repetisjon, men også om de små endringene  og nyansene.

Jeg vil i løpet av dagen poste flere bilder til Flicker i Walkingprosjektet. Har hatt en ny tur til Sjusjøen og bildet under er fra denne turen.

Walkingprosjektet brukes til research, for å se hvordan naturen faktisk ser ut, bruke dette til inspirasjon og få ideer til 3D prosjekter. Og til gjennomlesing av Thoreaus Walking.

I fotografier får man en effekt av å fotografere mot solen med tydelige solstråler. Dette kan lages i Blender ved hjelp av en glare effekt. Det er noe av det jeg vil repetere fra Nature Academykurset, uke 1 i dag.

På Twitter så jeg nettopp en link til Tubeprosjektets nettsiden. Dette er en åpen 3D produksjon som man kan følge underveis mens animasjonen lages. Interessant blogg som jeg har linket til under «Nettsider om Blender / 3D» i høyre kolonne.

Her er et stykke av Erik Satie «Gnossienne No.1»

Tidligere innlegg: Walking på Flicker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s